Registreer gedragingen en interacties van bezoekers

En speel hier op in met gerichte campagnes, segmentatie en meer

Het begint met een klein stukje code

Voeg een klein stukje code toe aan je website en registreer vanaf dat moment alles wat bezoekers doen. De code maakt het ook mogelijk om handelingen via mobiele apparaten, software van derden en facturatiediensten te registreren.

Leg elke interactie vast

BrightCampaigns monitort nauwgezet wat een bezoeker op je site doet. Van bekeken pagina’s tot aangeklikte links en zelfbepaalde doelen: je volgt alles. Misschien wil je weten of een bezoeker een product aanklikte, een video bekeek of een whitepaper downloadde? Je meet het probleemloos.

Meer dan bezoekerscijfers

Ga een stap verder met ‘event logging’. Hiermee registreer je uitgevoerde acties, aanpassingen en nog veel meer. Onafhankelijk van het apparaat, de app of de dienst die iemand gebruikt.

We maken alle data toepasbaar

Personaliseer elk aspect van je marketingactiviteiten. Gebruik de tracking-data en creëer uiterst effectieve marketingcampagnes. Segmenteer voor gerichte acties, speel in op de koopgeschiedenis of levensfase van klanten en stuur gepersonaliseerde mailings en follow-up mails. Je omzet vergroten was nog nooit zo eenvoudig.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.