MeetbareMarketing Automation

Stel doelen in en optimaliseer je marketingstrategie

Bepaal het doel van elke optimalisatie

Welke doelen wil je behalen met je marketinginspanningen en slaag je daarin? Geef doelen op in BrightCampaigns en bepaal je effectiviteit. Pageviews, aankopen of inschrijvingen voor een webinar: met doelen weet je wat echt werkt.

Reageer op behaalde doelen

Behaalt een contact een bepaald doel, pas dan de automation aan. Koopt een klant bijvoorbeeld een product, dan stoppen de promotie e-mails en ontvangt hij of zij e-mails gericht op behoud en vervolgaankopen.

Koppel verschillende criteria aan doelen

targetCombineer criteria en creëer zo zeer specifieke doelen. Een voorbeeld is een klant uit een bepaalde regio, die op een bepaalde pagina een specifieke link aanklikt. De voorwaarden bepaal je volledig zelf.

Monitor je conversiecijfers

trackZie in een oogopslag hoeveel bezoekers van een automationcampagne je doelen behalen. De software berekent het conversiepercentage voor elk doel.

Optimaliseer je marketing

92pcg05j_performanceMet een conversiepercentage weet je precies hoe een automation presteert. Door split-testen en kleine aanpassingen optimaliseer je dit proces. Zo word je marketing steeds effectiever.

Segmenteer en automatiseer op basis van doelen

segmentBrightCampaigns maakt gebruikersdata inzichtelijk én toepasbaar. Gebruik doelen om marketing- en saleshandelingen te starten, en creëer automatisch segmenten voor gepersonaliseerde campagnes.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.