Marketing automation tot in de perfectie

Automatiseer je marketing, sales en bedrijfsvoering

Automatische interacties met contacten

Welkomst-emails, verjaardag-emails, campagnes op basis van bepaalde handelingen, automatisch sales opvolgen en meer.

Intelligente automation-campagnes

Met BrightCampaigns kun je vrijwel alles automatiseren. Wijzig data, start nieuwe campagnes, voeg branches en criteria toe, verstuur gerichte e-mails bij bepaalde handelingen en optimaliseer het verkoopproces.

Gebruik interacties en klantengedrag op websites en apps in jouw voordeel

De intelligente software registreert paginabezoeken en doelen die je zelf definieert. Zo krijg je realtime inzicht in het gedrag van contacten en speel je optimaal in op hun wensen.

Lees meer…

Complete segmentatie

Segmenteer eenvoudig contacten, met de basis- of geavanceerde editor. Stel nieuwe segmenten samen op basis van persoonlijke gegevens, gedrag op site of app, interacties, locatie, eerdere aankopen en nog veel meer.

Lees meer…

Groei mee met je contacten

automations-lifecycleLaat klantgegevens aansluiten op hun levensfase, plaats contacten in andere lijsten en stuur altijd gerichte e-mails. Trigger acties aan de hand van sitebezoek, e-mail (verzonden, ontvangen, geopend), SMS-conversaties en meer.

Campagnes op de automatische piloot

automation-autopilotMaak marketingcampagnes krachtiger met dynamische content. Verstuur automatisch mailings als je je site aanpast of nieuwe content publiceert. Dit is ideaal voor nieuwe blogberichten, productlanceringen en webshops.

Importeer eenvoudig contacten

automation-contactsBrightCampaigns importeert automatisch de contactgegevens van je favoriete CRM-pakket, webshop en meer.

Dynamische content in e-mails

automation-smartStel automatisch e-mails samen op basis van contactgegevens, interacties, sociale data en meer. Zo ontvangt elk contact uitsluitend de informatie die hem of haar aanspreekt.

Social media analytics

automation-socialBekijk real-time reacties op social media. Trigger nieuwe acties als iemand een campagne deelt, Liked, retweet etc.

Up-to-date notificaties

automation-notificationsStel medewerkers op de hoogte van het aanpassen van acties en het verplaatsen van contacten. Zo kunnen ze er direct op inspelen.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.