Ken de waarde van elk contact

Identificeer en target automatisch je beste klanten

Intelligente automatisering

Maximaliseer je effectiviteit met een geoptimaliseerd salesproces, en richt je op je beste leads en klanten. Verbeter aantoonbaar je ROI, vergroot het aantal interacties en verkort je salesfunnel. Zo haal je alles uit je kostbare tijd.

Dynamische, aanpasbare lead scoring

Met lead scoring ken je punten toe aan uitgevoerde acties. Hiermee kun je nieuwe automations starten op basis van de mate van interesse, en zo leads heel gericht benaderen.

Identificeer de ideale klanten voor jouw organisatie. Ken punten toe als contacten reageren op jouw marketinguitingen en speel gericht in op hun interesses. Voeg labels toe, creëer geautomatiseerde taken, verplaats ze naar een ander stadium van de salesfunnel en meer, als hun scores toenemen.

Haal alles uit je salescapaciteit

Steek je kostbare tijd in marketingactiviteit die geld opleveren. Je beschikt over een voortdurend bijgewerkte lijst met je beste leads. Daardoor is je salesteam altijd gericht op het afsluiten van deals en het vergroten van de omzet.

Pas eenvoudig scores aan

Wijzigt je beeld van een ideale klant? Dan kun je met regels extra punten toekennen of aftrekken van contactpersonen. Dankzij onze intuïtieve interface blijft je salesfunnel flexibel en eenvoudig up-to-date.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.