E-Mail Marketing & Nieuwsbrieven

Verstuur nieuwsbrieven, follow-up e-mails en individuele e-mails

Drag & Drop

Responsive

Gratis Templates

Gratis opslag afbeeldingen

Laat je contactlijst groeien

Verzamel contactgegevens van prospects, leads en klanten op 1 centrale plek.

Importeer contactgegevens eenvoudig via een spreadsheet of online dienst. Pas gegevens aan via de overzichtelijke contactmanager. Zie in een oogopslag de volledige marketing- en salesgeschiedenis van een contact.

Segmenteren op basis van data

Dezelfde informatie naar iedereen versturen is niet effectief. Segmenteer je contacten op basis van interacties, bekeken webpagina’s, interesses en meer.

Gebruik segmenten om geïnteresseerden beter te leren kennen, gerichte campagnes te sturen en effectiever te marketen.

Lees meer…

Effectieve aanmeldformulieren

email-customformsVoeg met enkele muisklikken een aanmeldformulier toe aan je website en vergroot moeiteloos je mailinglijst.

Lees meer…

Automatisch aanvullen contactgegevens

email-contactdataBright Campaigns vult contactgegevens automatisch aan. Op basis van een e-mail adres achterhaalt de software leeftijd, sekse, locatie, sociale profielen en meer van een contact.

Intelligente e-mails, gebaseerd op klantgedrag

Denk aan een auto-responder, maar honderd keer beter.

Creëer en automatiseer marketinghandelingen aan de hand van contact- en gedragsgegevens. Verstuur automatisch en gericht e-mails naar potentiële klanten, op basis van acties, interesses en gedrag op de website.

Lees meer…

Split-test voor maximaal resultaat

email-splittestingKleine aanpassingen kunnen een enorme impact hebben. Test verschillende onderwerpregels, indelingen en berichttypes. Verhoog zo openingsratio, doorklikpercentage en ROI van campagnes.

Lees meer…

Dynamische content

email-dynamiccontentImporteer automatisch content van je eCommerce-platform of voeg automatisch artikelen toe via RSS.

Lees meer…

Real-time inzicht in campagnes en contacten

Monitor reacties, interacties, trends en meer

Met de analyse-tools van BrightCampaigns maak je campagnes steeds effectiever. Bestudeer specifieke campagnes, realtime interacties en meer. We maken de belangrijkste contact- en gedragsgevens toegankelijk, zodat jij ermee aan de slag kunt.

GEO Tracking

Bekijk waar contacten de nieuwsbrieven openen en op de links klikken, met ons interactieve geo-locatie-tracking-systeem. Registreer waar contacten zich bevinden en gebruik de informatie voor verdere segmentatie.

Volledige personalisatie

email-personalizationPersonaliseer e-mails automatisch met persoonlijke gegevens en spreek lezers direct aan. Laat bepaalde content wel of niet zien, op basis van zelf opgegeven voorkeuren.

Voeg informatievelden toe

email-inputfieldsWil je specifieke dingen weten van klanten? Voeg informatievelden toe aan inschrijfformulieren. Kies uit dropdown-menu´s, tekstvelden, meerkeuzevragen en meer. Personaliseer nieuwsbrieven of segmenteer campagnes op basis van deze gegevens.

Volledige creatieve controle

email-sourcecodeOntwerp je e-mails zoals jij dat wilt. BrightCampaigns geeft je volledige toegang tot de HTML- en CSS-bestanden.

SMS-campagnes

email-smsVerstuur meerdere SMS-berichten naar contacten en meet interacties en reacties.

Honderden koppelingen

email-integrationsBrightCampaigns werkt naadloos samen met honderden populaire platforms als: WordPress, Magento, CRM- en betalingssystemen en meer.

Doorzoekbaar online archief

email-archiveBeheer een online archief met al je nieuwsbrieven. Verwijs geïnteresseerden naar oude mailings, aanmeldformulieren en meer.

Real-time spam bescherming

email-spamBright Campaigns analyseert realtime het dataverkeer van gebruikers. Spammers blokkeren we direct, zodat we onze reputatie beschermen. Daardoor komen jouw berichten altijd in de Inbox terecht.

Pro-actief reageren op bedreigingen

email-deliverabilityVan authenciteren tot contact onderhouden met internetproviders, we doen het allemaal. We volgen ontwikkelingen op de voet en reageren pro-actief op bedreigingen.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.