Een CRM-systeem voor mensen zoals jij en ik

Naadloze integratie met je persoonlijke e-mail, marketingcampagnes en automations

Automatiseer je salesfunnel

Maak klanten van leads en sluit overeenkomsten

Ondersteun verkoopmedewerkers met automatische acties gebaseerd op ontvangen e-mails, specifieke handelingen, tijd op de website, deadlines en meer.

Versterk handmatige acties met slimme marketing automation, zodat accountmanagers meer doen in minder tijd. Combineer automatiseren met een persoonlijke touch en sluit zo effectiever overeenkomsten.

Stel je salesproces zelf in

Bepaal zelf hoe je salesfunnel eruit ziet. Versterk voorprogrammeerde campagnes met persoonlijke e-mails. Dit garandeert de beste klantervaring en bespaart je medewerkers tijd.

Gebruik geavanceerde data-analyse voor het klaarstomen van leads. Laat medewerkers contact opnemen als de ontvanger er klaar voor is.

Lees meer…

Beheer je adreslijst effectiever en laat hem groeien

Leer je klanten beter kennen in minder tijd

Beheer eenvoudig bestaande en toekomstige klanten. Breng klantgroepen in kaart met krachtige zoek- en filteropties, of bekijk de volledige geschiedenis van individuele contacten.

Identificeer hot-leads

Niet elk contact is een potentiële klant. Gebruik contactdata als persoonsgegevens, interacties, gedrag, interesses en meer voor het identificeren van hot-leads. Benader ze actief en benut alle kansen die je krijgt.

Lees meer…

Sociale- en gedragsgegevens

Leer je klanten echt kennen. Bekijk hun interesses, sociale profielen, interacties met marketingcampagnes en uitgevoerde acties op websites, apps en meer.

Genereer meer leads dan ooit tevoren

Sla al je klantgegevens op in BrigtCampains. Met meer dan 150 apps en koppelingen met de bekendste CRM-, CMS- en webshopsystemen maken we het zo makkelijk mogelijk.

Drag & drop deals

crm-dragdropVerplaats leads naadloos en natuurlijk door het salesproces, en werk geleidelijk naar een overeenkomst toe.

Volg het salesproces op de voet

crm-tracksalesBekijk je salesfunnel realtime. Zo zie je in een oogopslag hoeveel geld er in elk stadium openstaat.

Zet de salesflow naar je hand

crm-salesflowStem je verkoopproces volledig af op jouw organisatie. Met maatwerk pipelines, salesstadia en taken genereer je meer leads, sneller dan ooit.

Naadloze integratie met e-mail

crm-integrationKoppel BrigtCampaigns aan Gmail, Outlook of een andere e-mail provider. Bekijk alle verstuurde en ontvangen mail vanaf een centrale plek.

Verkoop- en gebruikersrapporten

crm-reportingHoud eenvoudig zicht op je salesfunnel, prestatie-indicatoren, automations en de werkzaamheden van accountmanagers.

Volledig integratie

crm-integratedIntegreer je marketing, automation en salesprocessen volledig binnen een enkel platform. Dit scheelt je tijd, bespaart kosten en geeft overzicht.

Klaar om het zelf gratis te proberen?

Krijg hier je gratis 14 dagen proberen versie. Geen creditcard nodig.